Ohita ja siirry sisältöön

ILMAINEN TOIMITUS YLI 50€ TILAUKSIIN!

30:N PÄIVÄN TYYTYVÄISYYSTAKUU!

Käyttöehdot

MAKSU JA HINNAT

Maksut hoitaa luotettava yhteistyökumppanimme Shopify. Voit maksaa Visalla, MasterCardilla ja muilla vaihtoehdoilla sijaintisi mukaan. Maksutiedot on salattu. Emme tallenna luottokorttitietoja.

Koko summa veloitetaan ostopäivänä (eli kun vahvistat ostoksen). Kaikki hinnat sisältävät Suomen arvonlisäveron ja mahdolliset toimituskulut lisätään, kun tilausvahvistusta jatketaan toimitusosoitteen perusteella.

Hinnat sisältävät Suomen arvonlisäveron. Lisäkustannuksia, kuten tullimaksuja tai tuontiveroja, voi syntyä toimitettaessa EU:n ulkopuolelle, ja on asiakkaan vastuulla noudattaa paikallisia lakeja ja määräyksiä. Growthsulting Group/Footbic ei korvaa lisäkustannuksia.

TOIMITUS

Tilaukset käsitellään viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ilmainen toimitus sisältyy aina hintaan. Katso likimääräiset toimitusajat, saatavilla olevat toimipisteet ja lähetysvaihtoehdot alla. Lopulliset toimitusajat voivat vaihdella.

Huomaa, että useimmat tilaukset saapuvat tullitta, mutta saatat joutua maksamaan tuontitulleja ja -veroja, kun lähetys saapuu kotimaahasi. Emme ole vastuussa mahdollisista lisäkustannuksista emmekä voi vaikuttaa niihin.

PALAUTUKSET

Palautukset hyväksytään 14 päivän kuluessa tuotteen toimittamisesta. 

Täyden palautuksen saamiseksi tuotteiden on oltava avaamattomia, käyttämättömiä ja alkuperäisessä kunnossaan. 

Palautustapauksessa palautamme tuotteen alkuperäisen hinnan euroina. Mahdollisia lisäkustannuksia (alkuperäiset toimituskulut, pankkikulut tai muut) ei korvata, ellei toisin mainita.

Viallisen tuotteen osalta Footbic vastaa kaikista palautukseen/vaihtoon liittyvistä kustannuksista.

VAIHTO

Palauta ei-toivottu tuote ja tee uusi tilaus. Hyvitämme alkuperäisen tilauksen palautusehtojemme mukaisesti (ks. edellä). Alkuperäinen ostosumma palautetaan heti, kun olemme saaneet tuotteen.

DIGITAALINEN VIESTINTÄ

Footbic haluaa olla aktiivinen alan toimija ja tarjota relevanttia tietoa yrityksestämme, tarjouksista sekä tarjouksista. Lähetämme sinulle mielellämme uutiskirjeemme. 

FORCE MAJEURE

Jos Footbic ei pysty noudattamaan sopimusta siitä riippumattomien epätavallisen epäsuotuisten olosuhteiden vuoksi, jotka johtuvat ylivoimaisesta esteestä, kuten lakoista, kansalaislevottomuuksista, sodasta tai luonnonkatastrofeista, kuten maanjäristyksistä, tulivuoritoiminnasta ja muista vastaavista seikoista, Footbic ei ole vastuussa.

SOVELLETTAVA LAINSÄÄDÄNTÖ

Näitä ehtoja tulkitaan Suomen lain mukaisesti, ja Suomen tuomioistuimilla on ylempi tuomiovalta mahdollisissa riita-asioissa. Sinun on noudatettava kaikkia muita alueellisia lakeja ja määräyksiä. Käyttämällä sivustoa footbic.fi hyväksyt nämä edellä mainitut ehdot. Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja ilman ennakkoilmoitusta.

YRITYSTIEDOT

Footbic.fi-verkkokaupan omistaa yritys Growthsulting Group Oy (rekisterinumero: 3136071-1), kotipaikka Heikkiläntie 7 D, 3. krs, Helsinki 00210.


Oskari Metz, Ammattinyrkkeilijä

Footbic on opettanut minut ymmärtämään kuinka tärkeä jalkaterä ja sen treenaaminen onkaan mm. lyöntien voimanlähteenä.

Arvi Lind, Uutispersoona

Footbicistä on tullut minulle elämäntapa. Teen treenin joka aamu ja se pitää jalkojen kautta koko kroppani vetreänä.

Juha Jääskä, Ammattikiekkoilija (HIFK)

Footbic kuuluu jokapäiväiseen harjoitteluohjelmaani, sillä se auttaa minua ennaltaehkäisemään vammojen syntymistä.